Kurser

Temakväll Sits och Sadlar 22 september

Sits och sadlar - en kväll för dig som vill lära dig mer om just sitsen och om sadlar. Två mycket viktiga delar i vår ridning.  För dig som funderar på vilken sadel som passar dig och din häst. Som har en massa frågor som du vill ha svar på.
Onsdag 22 september kl 18-20 (ca) så kommer Henrietta (OptiMera) och Runa Nord hit och berättar om varför sadlar är uppbyggda på olika sätt, att de flesta sadlar är byggda för män. Du får möjlighet att prova hur just din sits ser ut, och vi diskuterar kring sadlar generellt och specifikt.
Tipsa gärna någon som du tror kan vara intresserad.
Vi tittar på hur sadeln är konstruerad och uppbyggd både mot hästen och mot ryttaren, hur vidd och bredd och annat påverkar passformen och varför det är viktigt att ha en bra sadel. Ta gärna med din sadel om du vill veta hur stoppning och slitdelar mår, eller om du vill titta på hur just din sadel påverkar dig och din sits. Kvällen passar både för hobbyryttaren och den satsande ryttaren. Kostnad för kvällen 60:-/pers Anmälan genom att swisha till 123 505 08 77  OCH anmäla dig med ditt namn så att vi kan matcha betalningarna ansök om medlemskap i gruppen Sits och Sadlar https://www.facebook.com/groups/636131654020316 Alla som har betalt, kommer att anslutas till en hemlig grupp här på facebook, så att vi kan få frågor och funderingar innan kvällen.  

Fika kommer att kunna köpas på plats.    Adress: Bjurvalla 243, Östervåla


Att sälja med hjärtat 

Ett föredrag baserat på egna erfarenheter från ett liv som säljare

Jag är uppväxt i butik, båda mina föräldrar hade varsin butik, och jag ville tidigt börja att hjälpa till.
Så här är jag 56 år gammal, och har sålt allt från skor till certifieringsrevisioner.

För mig har det alltid varit viktigt att "sälja med hjärtat". Först och främst att ha en bra produkt som du kan stå för - men också att sälja en produkt som kunden vill ha. 
Då, först då är det kul att sälja.

Jag vill inspirera fler att sälja kundfokuserat, att kunna ta betalt, att skapa en relation till sina kunder. Jag har erfarenhet av både butik, grossist, tjänsteförsäljning och upphandlingar.

Jag har sålt på ren provision, och åkt runt med en väska. Jag har varit marknadschef och byggt upp företag till marknadsledande. Och allt däremellan. 

För mer information och bokning marie@proepona.se


Under hösten startar en serie med föredrag via nätet. Följ oss på Instagram och Facebook

under namnet ProEpona följ oss gärna för mer information

Vad hästarna kan lära oss om

- känslor

- leva här och nu

- hjärtat - en "lillhjärna"

- att sätta gränser

mm