Verm-X för häst 80 gr pulver

Vad är Verm-X för häst?

Verm-X sortiment för Häst är en sammansättning av örter med aktiva beståndsdelar vilket har använts i årtusenden för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm.
Verm-X för Häst finns i tre olika former: pellets, pulver och flytande. Alla tre varianterna kan ges i kraftfodret; pellets kan också ges direkt ur handen som godis och flytande kan ges i dricksvattnet.

Hur fungerar Verm-X Häst?

Verm-X kan hjälpa till att skapa en basisk miljö i mage och tarm vilket kan leda till mindre påfrestningar på det intestinala systemet. Verm-X kan bidra till att återställa och bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage och tarm. Verm-X är väldigt skonsamt mot magen. Med regelbunden utfodring av Verm-X kan man upprätthålla en god tarmhygien året runt. Våra hästar utsätts ofta för yttre påfrestningar, vilket är svårt att förhindra. Det är då vi som mest behövs.

Verm-X pulver för Häst: Ges 5 dagar var 10:e - 12:e vecka. 80 g räcker till en 5-dagars kur för en häst.

Produktbeskrivning

INNEHÅLL: Allium sativum (vitlök), cinnamomum zeylanicum (kanel), mentha piperita (pepparmint), thymus vulgaris (timjan), galium aperine (snärjmåra), inula helenium (ålandsrot), ulmus fulva (rödalmsbark), picrasma excelsa (kvassia), foeniculum vulgare (fänkål), urtica dioica (brännässla).

280,00 kr