St Hippolyt NaturMusli m/örter 20 kg

Full av nyttiga ingredienser, koncentrerat och välsmakande

Denna balanserade müsli är mycket populär. NaturMüsli är baserad på förgrodda korn- och majsflingor, vilket gör att matsmältningen fungerar på topp. Olika sorters fibrer, kallpressade oljor och oljehaltiga frön gör müslin mycket välsmakande.
NaturMüslin är framtagen speciellt för de nordiska länderna och innehåller flera olika energihaltiga råvaror och växtdelar med högt innehåll av näringsämnen. Den koncentrerade formen gör NaturMüsli till ett attraktivt och ekonomiskt foder, där en liten mängd täcker hästens behov av vitaminer och mineraler. Fibrer från bergshö med många örter ger müslin en bra struktur och bidrar till lång tuggtid vilket ger hästen en bra ätupplevelse.


NATURMÜSLI MED ÖRTER KONCENTRERAT OCH VÄLSMAKANDE TILL ALLROUND ANVÄNDNING
NaturMüsli med örter är ett koncentrerat kompletteringsfoder, där hästen tillförs ett brett spektrum av viktiga näringsämnen från de skonsamt behandlade råvarorna. NaturMüsli kan användas ensam tillsammans med hö eller hösilage. Vid ökat energibehov kan det kompletteras med t.ex. havre, International Sports eller VollwertPellets. NaturMüsli kan användas till de flesta typer av hästar - även hästar i mycket hård träning. Den låga doseringen gör att hästens dagliga stärkelsemängd kan hållas på en låg nivå.'

DEN DAGLIGA FODRINGEN
NaturMüsli/Pellets är ett koncentrerat kompletteringsfoder som även i små mängder främjar hästens hälsa. Därmed utgör grovfodret en större och mer betydelsefull del av den samlade dagliga näringsintaget, vilket är i överrensstämmelse med den senaste forskningen inom området. För ett framgångsrikt resultat är kvaliteten på grovfodret därför viktig och speciellt under kalla vintrar, där hästens behov av energi ökar i takt med att temperaturen faller.

Läs mer här 

UTFODRINGSREKOMMENDATION

100-200 g per 100 kg kroppsvikt dagligen som komplement till grovfoder och/eller bete. Täcker underhålls-behov för vitaminer och mineraler. 

150-200 g per 100 kg kroppsvikt dagligen vid ökat arbete ökas mängden.

1 liter = ca 600 g    

Endast avhämtning eller utkörning enligt överenskommelse 

Ord.pris 399:-


470,00 kr