Equilac Musli

Equilac är ett tillskottsfoder till avelsstoet 

De sista 2 månaderna av dräktigheten och i digivningsperioden som supplement till den dagliga tillskottsfodret, (t.ex. NaturMüsli).
Täcker stoets förändrade och utökade näringsbehov i perioden då fostret färdigutvecklas,
mjölken bildas och där det ska vara energi till den nya dräktigheten.

Behovsorienterat stofoder - Endast det bästa till sto & föl

När stoet med en stilla gnäggning hälsar sitt nyfödda föl välkommen och när det nya lilla livet vacklande hittar stoets livgivande mjölk är stoägaren både lättad och glad. Med rätt foder under dräktigheten och laktationen läggs den bästa grunden för fölets utveckling och hållbarhet i avel och sport.
Ändamålsenligt foder till avelsston från 8:e dräktighetsmånaden, utvecklat under flera års samarbete med fullblodsstuterier.
- Balanserat protein-/energiinnehåll
- Med örter, havsalger, oljor och oljehaltiga frön
- Högt innehåll av essentiella aminosyror
- Behovsoptimerat förhållande mellan de enskilda spårämnena
FODRA FÖR FERTILITET
Ca 3 månader innan betäckning ska stoet förberedas med en riklig tilldelning av vitalämnen utan att det tillförs för mycket energi. Tillskott av St. Hippolyts β-caroten-vitlök och spårämnen t.ex. MicroVital ökar chanserna för befruktning. Under hela dräktigheten är det dessutom viktigt att ge ett foder som har ett högt innehåll av mikronäringsämnen men samtidigt har ett behovsinriktat energiinnehåll.
ALL INCLUSIVE
EquiLac har ett högre innehåll av protein av mycket hög kvalitet. Med ett noggrant urval av råvaror och kombination av olika protein- och energikällor, samverkar de använda komponenterna vilket ger ett optimalt protein:energi-förhållande i fodret. Samtliga vitaminer, mineraler och spårämnen är tillsatta i behovsinriktade mängder och i biologisk högupptaglig form. EquiLac kännetecknas av det balanserade förhållandet mellan de enskilda spårämnena. Öljäst, växtgroddar, många marina näringsämnen och många andra vitalämnen kompletterar denna blandning.

Endast avhämtning eller utkörning enligt överenskommelse


400,00 kr
Please select variants first