Badpaket Unicorn

Den magiska enhörningen presenterar 5 utvalda, lyxiga produkter.

Detta set kommer inslaget och klart. Detta presentpaket innehåller:

Take a Bow Tvål- Inlindad med rosa band, Tillverkad med härliga dofter och blandad med eteriska oljor från Clementin och Kanel, ger denna kryddade tvål en härlig känsla i duschen.
Den sista inhörningen - En sällsynt varelse, Denna tvål tar dig in i en värld av naturligt magiska söta dofter. Eterisk oljan ylang ylang är en fin och intensiv en intensivt blommig och fyllig doft som påminner om hägg och syren. En lyxig känsla!
Bathe The Rainbow Bath Mallow - Hitta slutet av regnbågen i ditt bad, ett spektrum av dofter kommer att släppas ut i atmosfären. Återfuktande med de rena Ylang Ylang & Jasminoljorna lyfter dina sinnen och skapar en båge av välbefinnande.
Raspberry Diva Bath Creamer - En dröm i hallon! Skäm bort dig själv med det rika kakao- och sheasmöret, eftersom de eteriska oljorna gör sin magi för att förvandla dig till din inre gudinna!
Sweet Star Surprise Soap Cake - sött doftande med fräsch litchi och ett hjärta av eteriska oljor av Ylang Ylang och Magnolia för att slappna av och lugna, njuta av det lyxiga löddret på din hud och lämnar dig silkeslen.


Ord.pris 275:-

135,00 kr